Zákaznická podpora : +420 775 201 949, spotrebice@nove-levne.cz
14.12.2018 | Aktuálně
Více než jen skvělé pečení
Všichni si chceme pochutnat na dokonalých pokrmech. A protože si dobré jídlo nejlépe užijeme v pohodlí našeho domova, připravujeme si ho rádi sami ve vlastní kuchyni. Zajistit svým pokrmům perfektní chuť je přitom velmi snadné díky multifunkčním troubám s funkcí PlusSteam
Pokud i vy toužíte po pečivu, které bude vypadat i chutnat jako z profesionální pekárny, stačí vám jen jedno tlačítko. Technologie PlusSteam u multifunkčních trub Electrolux využívá na začátku pečení k horkému vzduchu vždy trochu páry, aby vytvořila zlatavou a křupavou kůrku na povrchu a lahodnou a měkkou strukturu uvnitř. Těsto vlivem páry krásně dokyne a bude ještě nadýchanější a lehčí. V troubě připravíte také ty nejlahodnější dezerty, které díky páře zůstanou déle vláčné a měkké.
Multifunkční trouba Electrolux s technologií PlusSteam přidává na začátku procesu pečení k horkému vzduchu i páru, a díky tomu dokáže na pokrmech vytvořit chutnou křupavou kůrku. Kromě běžných funkcí trouby nabízí také pečení v parním prostředí, aby pokrmy získaly ještě lepší barvu a zlatavý povrch.
Electrolux nabízí tyto modely multifunkčních trub PlusSteam:
EOA5654AOX / EOB5454AOX / EOC5654AOX / EOA3454AOX / EOA45555OX / EOB3454AOX.
Postup při pečení v multifunkční troubě Electrolux PlusSteam:
KROK 1
Před zapnutím trouby nalijte podle druhu těsta 100 až 250 ml vody do spodního zásobníku umístěného na dně trouby. Vodu nedolévejte, pokud je trouba horká.
KROK 2
Zvolte režim Horkovzdušné pečení / PlusSteam a nastavte teplotu.
KROK 3
Stisknutím tlačítka PlusSteam aktivujte funkci.
KROK 4
Tlačítko PlusSteam svítí, pokud je funkce aktivována.
KROK 5
Správné vlhkosti je dosaženo po 5 minutách, což je ideální čas na vložení těsta do trouby.
Zdroj: http://newsroom.electrolux.com/
zpět na předchozí stránkuNaše značky